Musebørste har blitt populært

Å få mus inn i huset er aldri trivelig. De tar seg inn gjennom bitte små åpninger og sprekker, gjerne oppunder den utvendige kledningen på huset. Løsningen kan da være å montere en musebørste, sier Vidar H. Johnsen i Skadedyrspesialisten.

Produktet er blitt svært populært, både fordi det er enkelt å montere, at det ikke inneholder giftstoffer som kan være farlig for andre, sier Vidar Johnsen.

Ei mus trenger ikke større åpning enn 6-7 mm for å ta seg gjennom og inn i huset. Har du områder på huset hvor kledningen går tett ned mot bakken, er det her, samt bak terrassen, at faren kan være størst for at musene tar seg inn.

Det er som regel på høsten, før snøen kommer at mus trekker inn i huset. Er du usikker på hvor musene tar seg inn, kommer jeg gjerne hjem til deg og foretar en uforpliktende befaring, sier Vidar.

Anbefaler musebørste på alle hus

Musebørste er en miljøvennlig og god måte å hindre at mus og andre gnagere tar seg inn i huset på. Jeg anbefaler det for å forebygge. Produktet er blitt svært populært, både fordi det er enkelt å montere, at det ikke inneholder giftstoffer som kan være farlig for andre, det er fortsatt lufting bak panelen og at det er holdbart.

Den musebørsten vi anbefaler har myk bust som fungerer slik at musene stikker seg på snuten når de forsøker å komme inn. Den er også satt inn med et stoff mus ikke liker. Kjernen i musebørsten er laget i rustfritt stål og holder derfor så lenge at du kan anse det som en investering og engangsutgift.

Enkel å montere selv

Musebørsten er meget enkel å montere selv. Veldig ofte er det bare å dytte den på plass. Noen plasser kan det være greit med en litt større stiftemaskin for å feste den. Ønsker du at vi i Skadedyrspesialisten gjør det for deg, gjør vi selvfølgelig det.

Gjør du jobben selv må du være spesielt nøye med hvordan du monterer rundt hjørnekassene. Det er ofte her vi finner de største åpningene. Det kan være lurt å først dytte vertikalt opp en bit av en børste, for deretter å legge musebørsten normalt under.

– Det er som regel lettvint å montere en musebørste, men det er viktig å være nøye, sier Vidar.

 

Vi har hatt mus inne i huset hver høst, men etter at musebørsten ble montert har det blitt rolig inne.
– Berit M.

Dette er musebørsten

  • Til liggende og stående kledning
  • Kjernen produsert i rustfritt materiale
  • Sikrer åpninger som er inntil 9 cm store
  • Meget raskt og enkelt å montere – du kan ofte gjøre det selv
  • Spesielt godt egnet opp under kledningen på utsiden av huset
  • Bare å dytte opp
  • Du trenger ofte ikke spesialverktøy – bare å dytte på plass