Intervju med ny godkjent medarbeider, Tom Willy Amundsen

Mange har kanskje allerede hilst på han, nå jobber han 100% hos oss i skadedyrspesialisten!

Skadedyrspesialisten har fått med seg en ny godkjent medarbeider på laget

Tom Willy Amundsen (39), født og oppvokst i Finnmark, men bor nå i Solør, nærmere bestemt, Åsnes. En av hans største interesser er hundekjøring.

En stolt, godkjent skadedyr-bekjemper med sitt bevis foran arbeidsbilen sin.

 

Amundsen ble tipset om jobben av en kollega av hans samboer. Da han fikk vite at han hadde fått jobben ble han takknemlig, han var rett og slett utrolig glad, forteller han. Han liker seg utrolig godt i jobben, og har allerede hatt et par morsomme opplevelser; -På et oppdrag skulle jeg ta en skogsmaurtue som var opp mot en vegg, og jeg måtte gå inn i tuen. Det var både gøy og spennende, forteller han.

Å være skadedyrbekjemper er veldig varierende, ingen dager som er like og det er mye interessant å jobbe med. Det som er mest interessant å jobbe med er i bunn og grunn både gnagere og insekter, det er mye man må undersøke og gjøre seg kjent med i de forskjellige oppdragene, sier bekjemperen, og legger til at han liker seg veldig godt i jobben.

Det beste med jobben er at man treffer så utrolig mange hyggelig mennesker, hevder han.

Daglig leder Vidar H. Johnsen sier han er glad for å ha fått med seg en så stødig, pliktoppfyllende og hyggelig medarbeider, som er med på å heve arbeidsmiljøet.